Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

LOIVU FI

 

LOIVUN TARINA

Puusta tehty valaisin tuli muotoilija Asko Laxin mieleen, kun hän kierteli Japanissa sisustusliikkeitä 90-luvun lopulla. Hän kaipasi riisipaperilampun kaltaista, kokoon painuvaa ja helposti kuljetettavaapuuvalaisinta. Kun sitä ei löytynyt, oli suunniteltava itse.

Kalle Heiskanen on mekaniikkasuunnittelija, insinööri ja tuotteistamisen ammattilainen, joka yhdessä Askon kanssa kehitti idean valmiiksi. Vuoden 2015 alussa he perustivat Loivu Oy:n, joka valmistaa laadukkaita tuotteita koteihin ja julkisiin tiloihin. Valaisimet ovat Loivun ensimmäinen tuoteryhmä, ja muita on tulossa. 

 

PERUSTAJAT:

 

Asko Laxmuotoilija

  • Oulun yliopisto, arkkitehtiosasto 1980-1986
  • Art Center of college of Design, Pasadena 1991-1993

Asko opiskeli Oulussa arkkitehtuuria ja valmistui ensimmäisenä suomalaisena Art Center College of Designista 1993. Hänen tuotantonsa kattaa huonekalusuunnittelun, teollisen muotoilun ja arkkitehtuurin projekteja yli 20 maassa. 

www.askolax.com

 

KALLE HEISKANEN

Perustaja, CEO

  • Master of Engineering, YAMK Oulu 2015. Teknologialiiketoiminta
  • Insinööri, AMK Oulu 2001. Konetekniikka,  elektroniikan tuotantotekniikka 
  • Puuteknikko 1994
  • Puuseppä 1990

Puualan opintojen jälkeen Kalle kouluttautui  teknologian liiketoiminnan ammattilaiseksi Oulussa. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus vaativasta kuluttajaelektroniikan mekaniikkasuunnittelusta, tuotekehityksestä ja tuotteistamisesta.  Liiketoiminnan kehitys- ja johtotehtävissä hän on toiminutyli 10 vuotta.